Varmeanlegg

VVS-Eksperten

Varmeanlegg er et anleggssystem hvor oppvarmingen skjer fra et sentralt kjelanlegg som drives med olje, gass, fast brensel, solvarme, varmepumpe og/eller elektrisk kraft. Et sentralvarmeanleggs hovedkomponenter er kjelen, rørsystemet, vannbåren gulvarme, konvektorer, radiatorene og automatikken for styringen av varmeavgivelsen. Fra det sentrale kjelanlegget distribueres det varme rundt om i bygget med et varmebærende medium som kan være vann, damp eller luft. Vi monterer alle typer vannborene anlegg i boliger og industribygg.

Sanitæranlegg

VVS-Eksperten

Innvendige vann- og avløpsinstallasjoner fra kommunale ledninger til alt inne i huset. Montering av tekniske vannsystemer, synlige og skjulte, samt utstyr koblet til vann og avløp. Prosjekteres og utføres slik at god hygiene og helse blir ivaretatt, vannkvaliteten ikke forringes og slik at avløpsvann bortledes i takt med tilført vannmengde.

Rørleggertjenester

VVS-Eksperten

Vi utfører alle typer rørleggertjenester. Trenger du en rørlegger? Bruk oss i Midt-Norsk VVS for en god oppfølgning og alltid oppdrag utført til riktig pris og tid. Husk vi har 24/7 service!

Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg. Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og justeringer, til installering av avanserte røranlegg. Drift og vedlikehold av alle anleggstyper, serviceavtaler kan lages. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, montering av baderomsutstyr, vannutkaster, varmtvannsbereder osv.

Varmepumper

VVS-Eksperten

En varmepumpe er en maskin som benyttes til å transportere varme fra et lavere til et høyere temperaturnivå under forbruk av mer høyverdig energi, oftest elektrisk kraft. Virkemåten er gratis fornybar energi som pumper varme fra omgivelsene til det stedet som skal oppvarmes. Vanlige varmekilder er uteluft, sjø, jord og grunnvarme, samt industriell spillvarme. Varmepumpe klassifiseres derfor som teknologi for utnytting av fornybar energi. Systemet gir en varmeproduksjon som kan være det mangedobbelte av det man putter inn i form av elektrisk kraft. Dette er et veldig godt alternativ hvis du skal bytte ut oljekjelen.

Sentralstøvsuger

VVS-Eksperten

Lyst til å fjerne den gamle og tungvinte støvsugeren? Vi kan installere og sette opp flotte sentralstøvsugere hos deg. Ta kontakt med oss for en befaring og et godt tilbud!

Rehabilitering

VVS-Eksperten

Har du et gammelt bad som sårt trenger en oppgradering / rehabilitering? Kanskje du også har lyst til å oppgradere badet ditt til et moderne? Vi fikser drømmebadet ditt.


Tilbakemeldinger

Oppussing av bad og toalett

Pålitelig og effektiv. Bra arbeid.

Erling Tønne, 11. nov. 2019

Skifte av kraner/lås på to hovedkraner og en kran for utevann

Ryddig, faglig god, veileder gjerne, og får jobben gjort. tor.

Bente Kvam, 4. okt. 2019